Caputxeta Vermella amb Pictoaplicaciones i un doodle de Google

Abans de començar

Vos deix uns enllaços per a que  pogueu descarregar uns d’imprimibles tant en blanc i negre com en color amb els personatges del conte de na Caputxeta . Aquí teniu un altre enllaç a una entrada del bloc audiciontierno on trobareu una adaptació del conte amb pictogrames en castellà . La pàgina per a descarregar els imprimibles dels personatges és  Kizclub i allà podreu trobar molts , molts , molts d´imprimibles d’un munter de contes . Enllaç  Caputxeta en color . Enllaç  Caputxeta blanc i negre .

Aprofitant que recentment  Pictoaplicaciones ha tret el conte de  Caputxeta Vermella també vos mostraré  un altre conte de na Caputxeta  que és un  doodle de Google  que m´encanta (després explic que és un doodle ) .

Començam amb Pictocuentos

Bé , ja anam pel segon Pictocuento de  Pictoplicaciones i ademés  millorat !!!

Les il·lustració de cada escena dels personatges , fons … com sempre preciosos amb un munter de pistes visuals que ajuden a comprendre millor el conte (entrepans amb un pictograma) . Si vols pots llevar el so , en la configuració dels pictos pots fer-los més grans , petits … , si t´ho estimes més pots utilitzar cantons  de colors depenent de si el picto de la frase és un nom , verb … Els Pictogrames de les frases són els de ARASAAC .

Però resulta que quan arribes al final del conte et trobes tres sorpreses .

Les tres sorpreses :)

Les tres sorpreses :)

La primera sorpresa és un joc de preguntes amb suport de pictogrames , la segona sorpresa és que et pots baixar el conte en PDF , la tercera és que està disponible en castellà , català i gallec :)))))))))

Caputxeta idiomes

Respecte al joc de preguntes en el menú pots triar tres graus de dificultat ( a triar entre dues , quatre o sis respostes )

Dificultat fàcil-dificil Pictocuentos .

Dificultat fàcil-dificil Pictocuentos .

Què és un doodle de Google?

Si utilitzau Google com a cercador veureu que molts dies hi ha una il·lustració . Un dia sense adonar-me vaig picar  damunt i va resultar que era un joc . Em va sorprendre molt i  vaig curiosejar  a veure què eren els doodles de Google.

Els doodles són els canvis que fan amb freqüència en el seu logo del cercador . La raó pot ser un dia especial en qualsevol part del món , la celebració de l’algun descobriment important , l’aniversari d’algun personatge cèlebre… quan els veig sempre hi pic damunt per a veure si és un dibuix o una altra cosa (poden ser jocs o una animació curta . Si teniu curiositat per veure uns altres aquí teniu l’enllaç : http://www.google.com/doodles/finder/2013/all%20doodles

Aquest doodle de Google ho he utilitzat de vegades per treballar el conte de na Caputxeta  i és una animació molt curteta  i molt divertida . Si piques a la fletxa de la dreta passes a l’escena següent i amb la de l’esquerra pots tornar a l’anterior . Aquest  és l’enllaç : http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fairy-tales

Doodle de Google de na Caputxeta Vermella

Doodle de Google de na Caputxeta Vermella

Aquí vos deix un enllaç d’un que va sortir fa poc xulíssim : parachute doodle i un altre doodle d´en  Maurice Sendak sobre el seu llibre “On viuen els monstres” que és una altra passada .

Conte contat…

Conte contat...

Conte contat…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s