Materials per a treballar sintaxi i morfosintaxi

Libre Ara i adès

Començam

Aquí vos deix tres materials que m´agraden molt per a treballar conjugació verbal i sintaxi (frases simples) amb nins que tenen adquirida la lectoescriptura .Es tracta d´un llibre que nom “ARA I ADÉS” , tres quaderns per a treballar en temps verbals en present , passat i futur i per acabar un lotus que també he emprat de vegades per a treballar frases simples (també et pot servir per a treballar algunes emocions ) .

Llibre “ARA I ADÉS”

En aquest llibre trobaràs material de l´estil “Ensenyam a parlar” o ” El cuc parlant” . Les frases es poden retallar per a poder manipular cada un dels elements . Amb aquest material pots treballar concordances nominals , verbals , estructura de frases simples .

Imatges per a treballar concordança de nombre

Imatges per a treballar concordança de nombre

A  la banda final veuràs algunes activitats per a treballar frases compostes amb “però” , coordinades amb “que” i causals amb “perque”

Imatges per a treballar concordances de gènere i nombre .

Imatges per a treballar concordances de gènere i nombre .

Frases retallables

Frases retallables

Títol :  ” ARA I ADÉS” .

Autores : Maria Antònia Burguesa i Maria Torras .

Editorial : Benecé produccions S.L .

Si el vols descarregar pica aquí 

El llibre està subjecte a una llicència de Creative Comnons  de Reconeixement-no comercial-compartir .Això vol dir que si el vols modificar ho pots fer però has de mencionar l´autoria si fas una obra derivada ha de ser sense valor comercial .

Quaderns per a treballar conjugacions verbals.

Aquests quaderns són per a treballar conjugacions verbals en present , passat i futur . També et poden servir per a treballar frases simples.

Aquest material el vaig trobar al bloc “Recursos per a l´educació especial”  de na Yolanda Roset Aguilé. Si piques aquí podràs anar a la seva entrada i baixar-te els quaderns .

Temps verbal present

Temps verbal present

Lotus d´accions.

Aquests lotus d´accions són d´una il.lustradora de llibres infantils que nom Geneniève Després . A la seva pàgina pots trobar més il.lustracions .  La vaig conèixer gràcies al bloc pinzellades al món  . En aquest bloc si cercque il.lustracions sobre contes o il.lustradors pots trobar moltes coses mooooolt guapes . No he aconseguit tenir una bona qualitat de les imatges per a que poguéssiu fotografiar-les així que si piques aquí aniràs a les imatges de pinzellades al món i allà les podràs fotografiar millor .

Genevieve Desrprés nin

Il.lustracions de na Geneviève Després

Il.lustracions de na Geneviève Després

Potser t´interessi…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s