CopyMe: Aplicació per a la imitació i reconeixement d´emocions (iPad)

CopyMe: Aplicació per a la imitació i reconeixement d´emocions (iPad)

CopyMe: Aplicació per a la imitació i reconeixement d´emocions (iPad)

Abans de començar

Aquesta aplicació em va semblar una bona idea però té algun inconvenient que explic una mica més endavant. De totes maneres em va semblar que valia la pena fer-li una entrada perquè amb el temps la majoria de les aplicacions milloren amb el temps o serveixen de “trampolí” per a la creació d’altres més elaborades basades en la mateixa idea .

Què és ?

És una aplicació per  a iPad molt fàcil d’utilitzar i és gratuïta ! . L’objectiu és la imitació i reconeixement d’emocions simples . Té tres nivells :

Nivell Bàsic : emocions trista/content .

Nivell mitjà : trist , content , enfadat i sorprès

Nivell avançat : Trist , content , sorprès , enfadat , espantat i desgrat

 

Com s’utilitza ?

Una vegada que arrenques l’aplicació veuràs que surt aquesta pantalla , piques a “Play”

CopyMe menú principal

 

Una vegada que has picat a “Play” tries qualsevol dels tres nivells .

CopyMe menú

 

Quan hagis triat a la pantalla apareixerà  la teva cara i un contorn que s’ajusten a la teva cara i unes línies blanques corresponents a les celles , nas i boca que hauràs de superposarr a la teva cara . Quan tot quedi encaixat i imitis l’expressió de forma correcta veuràs que la barra verda que hi ha damunt de les cares és en realitat un “comptador” .

El color verd comença per l’esquerra i fins que no arribi per complet a la dreta no dóna per vàlida la imitació que es fa de la cara . Aquí està l’inconvenient que la lectura que fa l’aplicació de l’expressió facial és lenta , has de deixar “congelada” l’expressió uns  segons fins que l’aplicació reconeix la teva expressió. De vegades es torba a detectar el contorn de les celles , nas i boca i una vegada que ho fa amb algunes expressions costa que “llegeixi” i decideixi si ho has fet correctament o no . Em sembla molt difícil utilitzar-la amb nins petits que es cansen tot dúna , ja no parlem si estàs treballant amb un nin mogut . Però encara que jo no he tingut la possibilitat de provar-la amb nins més majors o més tranquils jo crec que sí pot anar bé amb un altre tipus d’usuari que no és amb el qual jo treball (nins més majors , més tranquils o adults)

Cares

 

 

 

Si vols saber-ne  més

Si vols saber-ne més pots llegir aquest article ( en anglès ) sobre l’aplicació , els desenvolupadors deixen oberta la possibilitat de millorar-la i fer una ampliació . En el mateix article trobaràs una demostració de l’aplicació a  YouTube que pots veure si piques aquí . Pots descarregar-la aquí a  l´iTunes App Store.

Vaig trobar aquest article que em va semblar interessant en “Autismo diario” : “Generalización de modelos faciales en niños con autismo” . Si vols llegir-ho aquest és l’enllaç.

Potser  t’interessi …

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s