Tell Tale

Tell Tale

Tell Tale

Què és ?

És un joc de cartes molt divertit que serveix per treballar narració (inventar històries) . L’he utilitzat tant de forma oral com a escrita . Té una versió com a joc de taula i una altra com a aplicació gratuïta per a l’ordinador .Està editat per Blue Orange Games i el pots veure aquí (en anglès) . No l’he vist mai a cap tenda, el vaig comprar a través d’Amazon.

Característiques del joc.

Es tracta d’un joc de 60 cartes que pots utilitzar per ambdós costats . El pots utilitzar tant de forma individual com en petit grup ( Entre 1 i 8 jugadors ). Amb nins petits el faig servir a partir de cinc anys però si l’adaptes un poc jugant amb molt poques cartes (tres o quatre)  l’he fet servir amb nins una mica més petits.

Versió on-line

A la  versió on-line la quantitat de cartes per jugar és menor . Tries les cartes que vulguis del menú de l’esquerra i aquestes es van col·locant en la pantalla d’enmig . Si vols eliminar alguna carta de les quals has triar  basta  que t’hi posis damunt i piquis amb el ratolí .

En teoria hi ha una opció en li menú per guardar la història que vas escrivint , però funciona…

Pots jugar on-line si piques aquí

A més …

Tens una altra versió del joc de cartes(no té aplicació on-line) que nom “Tell Tale Fairy Tales”, en aquesta versió el tema de les possibles històries està centrat en prínceps , dracs , pirates , reis , reines , tresors … l’ús molt per generalitzar sinfons i vibrants simples . El que faig és seleccionar les cartes amb els fonemes que m’interessa generalitzar (de vegades faig un treball previ de denominació abans de començar o bé he treballat les cartes que més m’interessa en sessions anteriors ).El format del joc de taula és idèntic a l’anterior , l’única cosa que canvia és el tema de les il·lustracions .

Tell Tale Fairy Tales

Potser t’interessi…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s